Donatie Noodfonds Zorg en Mens

Hallo mensen.

Ik speel nu al weken met de gedachten hoe thuis en daklozen mensen die niet zijn verzekerd voor het ziekenfonds zorgkosten kunnen bekostigen, dit daar ze geen vast woon of verblijf plaats hebben.

Mensen die dak of thuisloos zijn geraakt zijn vaak gewone mensen als u en ik die door bureaucratische fouten op straat zijn komen te staan. Dit zijn soms hele gezinnen! Door ambtelijke fouten. Overheidsinstanties zouden dit moeten voorkomen, maar de werkelijkheid is vaak anders.

Hier willen we wat aan gaan doen en roepen u op dit idee te ondersteunen.

Wat willen wij gaan doen:

Wij willen voor die mensen die onverzekerd zijn een noodfonds gaan opzetten. Dit fonds moet middels donaties gevuld worden. Zodat er een reserve opgebouwd wordt die middels de site aangeboden wordt. Zodat we Nederlanders in nood kunnen helpen. Deze mensen kunnen vaak nu niet geholpen worden omdat ze vastlopen in “papieren regels”.

Wij willen met dit noodfonds donatie niet alleen thuis en dakloze gaan ondersteunen, maar ook mensen die het hoofd niet meer boven water kunnen houden. Bijvoorbeeld ouderen die hun medicatie niet kunnen betalen, kinderen van ouders die bijkomende tandartskosten niet kunnen betalen in het bijvoorbeeld aanschaffen van prothese(beugel) wat niet in basispakket zit van een zorgverzekeraar.

Want ze zeggen wel een kind is tot de 18 jaar gratis verzekerd, maar ze zeggen er niet bij dat dit alleen geld voor een half jaarlijkse controle en voor het trekken van tand of kies.

Mijn vraag aan u allen, inmiddels bereikt deze website jaarlijks 1 miljoen mensen, ondersteunt u ook dit goede en juiste doel?

Doe mee, help de Nederlanders die echt in nood zitten en doneer. Elke bijdrage helpt! Wilt u maandelijks doneren, neem even contact met ons via het contact formulier op de website.

MVG Stichting Boodschappenbank

 

Doneer € -

 

Aanvragen van de nood hulp

Vult u dan het onderstaande formulier in en leg zo duidelijk mogelijk uit waarvoor u deze hulp aan vraagt. Alle persoonlijke gegevens zullen niet aan derde personen verstrekt worden. Nood hulp word geboden wanneer er voldoende financiële mogelijkheden in het geschied liggen.

    Reacties zijn gesloten.