Bestuur

 

Hallo Boodschappenbank bezoeker,

Ik ben Lieke Teulings, geboren in 1987. Ik heb een opleiding economie en boekhouding niveau 4 gedaan. Mijn passie is schrijven van verhalen en poëzie. Verder hou ik van paarden, paardensport, boeken lezen en films kijken. Ik ben sinds oktober 2015 in het team van de boodschappenbank werkzaam waar ik me goed bij voel en me volledig voor inzet. Ik weet wat het is om de eindjes aan elkaar te moeten knopen. Nu de Boodschappenbank een officiële stichting is, werk ik graag mee in het bestuur als penningmeester. Ik zie een geweldige toekomst voor de Boodschappenbank en ons team, daar we SAMEN een eenheid zijn. We spreken elkaar vast!

Met Vriendelijke Groet,
Lieke Teulings– Penningmeester Boodschappenbank. Albinonistraat 76 Boxtel. 06-17828788

 

Beste bezoekers,

Ik zal jullie eens een verhaal vertellen ok mensen. Er was eens een grote sukkel die geloofde in de goedheid van mensen en nog steeds doet hij dat. Zag dat er in zijn omgeving veel ellende was mensen die honger hadden eten van een voedselbank kregen waar de schimmel uit kroop. Hij pikte dit niet en is toen gaan speuren wat er aan mogelijkheden waren en ging voor die mensen op pad bezorgde hun dat wat ze nodig hadden en vaak meer dan genoeg maar er kwamen maar meer en meer gezinnen bij en ging uit de hand lopen maar zijn gezin zeiden je gaat door ok je laat die gezinnen niet in de steek dus zette ik van alles op en begon een soort van lange mars waar vandaag de dag nog geen einde aan is gekomen en deze sukkel dan ook gestaagd door gaat die mensen die het nodig hebben te bevoorraden. Maar tot de dag kwam dat de vrouw van de sukkel ernstig ziek werd en op bed kwam te liggen en aan huis gebonden was deed hij zijn werk toch via zijn vele vrijwilligers die hem trouw bij stonden en begrip voor de situatie hadden. De vrouw van de sukkel werd maar zieker en zieker en dag en nacht zat hij aan der bed in de woonkamer niemand hoefde daar bij te helpen want de sukkel zorgde voor zijn Kreng zoals hij haar noemde maar vanuit het hart was ze zijn alles. Na 6 maanden nog steeds voor die gezinnen te blijven zorgen dat ze alles kregen terwijl hij dag en nacht voor zijn kreng zorgde bijna geen slaap af en toe indommelen en voor die klaar staan die aan zijn hart liggen zowel zijn vrouw kinderen kleinkinderen. In de nacht 10 minuten voor 12 uur 19 november 2015 keek ze de sukkel nog 1keer in de ogen ze zei Duivel ik moet gaan maar blijf die gezinnen steunen anders schijt ik elke dag vanuit de hemel in je nek en nog doen ook en viel toen met veel pijn in slaap om nooit meer wakker te worden. Dus vandaag de dag is die sukkel nog steeds bezig eindeloos gezinnen te helpen zij die het nodig hebben en doe nog steeds met heel zijn hart daar hij een belofte heeft gemaakt aan zijn kreng op haar sterfbed waar me zoon getuigen van was never nooit te stoppen met mensen helpen. Mensen dit is een waar gebeurd verhaal want die sukkel ben ik.

Met vriendelijke groet,

Joop Lamers– Voorzitter Boodschappenbank. 06-17828788

(alias, Joop Lambiekse)

 

Secretaris: Mijn naam is Joop van Dijk, bijna 58 jaar jong. Heb enige decennia in de grafische branche gewerkt als layout-man.
Sinds de komst van de PC ben ik me steeds meer gaan richten op het combineren van de oude vakkennis met de nieuwe technologie.
Ben met stichting boodschappenbank in contact gekomen dit vanwege de hulp die zij bieden aan de medemens en het mijn zeer aan spreekt hun team als secretaris te versterken

 

Beloningsbeleid:

Wij zijn een charitatieve stichting zonder winst oogmerk zowel bestuur en als vrijwilligers ontvangen geen beloning voor de arbeid die binnen de stichting verricht word.

 

 


 

Reacties gesloten.