Nederland in opstand Gele hesjes

Hallo Mensen,

Hierbij wil ik mijn even voorstellen, ik ben Joop Lamers 53 jaar en weduwnaar.

Ik ben verheugd dat onze pagina “Nederland in Opstand” op Facebook u is opgevallen.

“Nederland in Opstand” is ontstaan doordat heel veel Nederlanders de huidige regering Rutte 3 niet meer zien zitten en men dat via de Gele Hesjes zichtbaar willen maken.

Waarom Nederland in Opstand Gele hesjes: Deze volksbeweging is ontstaan omdat de mensen vinden dat de zittende regering er niet meer voor het volk is, maar voor bedrijven en met name de multinationals, zij die geld boven de wet stellen en doen en laten wat ze willen en daarbij de nodige steun van dit kabinet krijgen. Voorbeeld: dividend afschaffing ging niet door 1.9 miljard gaat terug naar de bedrijven, naar de grote bedrijven, de brievenbus jongens die toch al geen of zo min mogelijk belasting betalen en waar de hardwerkende burger de lasten van moeten dragen, het roer moet om!
Mensen willen gezien en gehoord worden, ze zijn het zat.

Daarvoor is er een Organisatie Comité opgericht, met mensen die weten hoe het organiseren en begeleiden van demonstraties hoort te gaan, die weten hoe men dit moet melden in de verschillende gemeentes, vergunningen aanvragen voor grote manifestaties, vervoer en veiligheid regelen zodat er voor iedereen de gelegenheid is om zich te laten zien/horen.

Om het opstaan voor groepen mensen mogelijk te maken in de eigen regio is het noodzakelijk de demonstraties een landelijk karakter te geven, in iedere stad of grote gemeentes moeten manifestaties plaats gaan vinden met als hoogtepunt 1 landelijke dag waarin we overal laten zien dat het genoeg is en een mega manifest in Den Haag. Omdat mogelijk te maken hebben we een Organisatie comité opgezet.
We willen zo veel mogelijk Nederlanders de gelegenheid bieden om hun stem te laten horen en/of gezien te worden.

We willen mensen begeleiden, zij het met bussen en/of goedkoop treinvervoer waarom wij de NS gaan verzoeken om deze treinkaartjes goedkoop aan te gaan bieden. Naar alle grote steden in het land.
Bij voorbeeld de hoofd demonstratie dag, Den Haag 300.000 trein kaartjes tegen een prijs van € 8,50 per persoon. En voor de rest van de steden moet ong. 100.000 beschikbaar komen tegen de zelfde prijs.

NEDERLAND IN OPSTAND GELE HESJES EN ORGANISATIE COMITÉ ZEGGEN DEN HAAG GENOEG IS GENOEG!

Wij als organisatie comité gele hesjes hebben de volgende punten op papier gezet.

Ons doel:
• Eén zorgstelsel waarin een ieder als gelijke behandeld wordt en dit ook krijgt. Dus één Nationaal Zorgfonds.

• Midden inkomens en minima een extra steuntje in de rug gaan krijgen dus een basisinkomen krijgen waar men normaal van kan leven.

• Eigen bijdragen ziekenfonds afschaffen.

• Asielverzoeken afwijzen en eerst die mensen die te gast zijn in ons land helpen om hun leven op de rails te krijgen, procedures sneller afhandelen wie terug moet naar land van herkomst ook daadwerkelijk terug sturen.

• Lonen en uitkeringen evenredig laten stijgen

• Blijf met de poten af van kind gebonden budget en kinderbijslag en stop met vragen crèche vergoedingen, regering wil beide ouders aan het werk dus overheid moet crèche kinderopvang vergoeden.

• Huurverhogingen voor huizen die voor 1985 gebouwd zijn en al 100 x zijn terug verdiend een maximale van 1% per 5 jaar.

• Participatie wet verbannen naar Mars dit is een slaven wet

• Politici die de wet over treden moeten ook voor de rechter en veroordeeld worden net als een ieder die de wet over treed.

• Mensen met schulden moeten zich op 1 punt kunnen melden om hun problemen op te lossen en daarmee de deurwaarders buiten spel zetten. Omdat deze door de marktwerking mensen in schuld in de klem houdt en hierin veel geld verdient wordt en daardoor de mensen in de schuld houden.

• Beroepsgoederen vervoer moet beter beschermt worden, dus chauffeurs uit andere landen mogen geen ritten binnenland meer rijden als ze hier pauzeren voor rit terug naar land van herkomst!

• Alle oost Europese mensen die langer als 6 weken wonen, verblijven, werken in dit land moeten ook wegenbelasting betalen en een auto verzekering, dus voertuig behoord Nederlands kenteken te dragen.

• Ouderen en gehandicapten beter verzorgen meer geld in de gezondheidszorg en meer personeel
• De grote verzekeringsmaatschappijen met meer dan 500 miljoen in de kluis hierover belasting laten afdragen en wel 34,9%.

• Accijnzen op benzine, diesel, gas, en sigaretten omlaag ligt 45% hoger dan andere landen.

• Alle kosten tandartsen in basis pakket ziekenfonds ongeacht wat er aan een gebit moet gebeuren! 68% tot 67 jaar gaan niet naar de tandarts omdat ze dit niet kunnen betalen, vaak met slecht gebit rond lopen en pijn in de mond maar vanwege de kosten niet naar een tandarts kunnen!! Dit moet stoppen!!!!

• Btw regeling van 21% moet veel al naar 6% bij aankopen die duur zijn! Btw op boodschappen dient niet van 6% te gaan naar 9% maar van 6% naar 3% daar boodschappen voor het volk te duur worden ten opzichte van de inkomsten

• Maak geld vrij voor achterstandswijken zodat kinderen weer normaal en veilig buiten kunnen spelen.

• Woningbouw verenigingen aanpakken die zich heer en meester voelen en zich niet aan de regels houden wanneer een woning niet op orde is en men geen woongenot van de woning heeft.

• Verplicht deze regering 500 miljoen te accepteren van de Europese unie om mensen die in armoe leven in dit land zodat er brood op de plank komt, ook al zegt Rutte dat er geen armoe is.

• Politici die zich discriminerend uitlaten per direct ontslag zonder ook maar enige vergoeding mee te geven en of gouden handdruk en deze nooit meer een aanstelling in overheidswerk laten doen!!

• Sociale diensten terug naar eigen gemeentes nu moeten mensen vaak 30 a 40 kilometer verderop vanuit de dorpen naar een stad om daar iets aan te vragen bij een sociale dienst maar dit achterwege laten omdat ze de reiskosten niet hebben.

• Mensen met ziekenfonds schuld waar op uitkering en of loon door Z.I.N voormalig C.V.Z premie ingehouden wordt met boete bedrag er bovenop, daar moet een einde aan komen omdat mensen er alleen verder door in de schuld komen. Dus moet er via de ziekenfondsen een maandelijks bedrag berekent worden om deze schulden in te halen tot een bedrag van € 30-, euro per maand wat men als schuld aflost maar dan mag er geen sprake zijn van loon beslag door deurwaarders!

• Vakantiegelden mogen niet onder beslagvrije voet vallen! Beslagvrije voet dient met dertig procent wettelijk verhoogt te worden.

• Bewindvoerders Nederland die niet aangesloten zijn bij de branche vereniging per direct hun vergunning intrekken en elke bewindvoerder Nederland behoort minimaal MBO 4 opgeleid te zijn om dit werk uit te mogen uit voeren daar waar toezichthouders moeten controleren omdat er teveel fout gaat en schuldenaar nog verder in de problemen komt. Bij slechte administratie door toedoen bewindvoerder beslag laten leggen op geld en goederen per direct.

• Taxi vervoer voor ouderen, gehandicapten die slecht ter been zijn voor ziekenhuis doeleindes en verpleeg- en of verzorgingshuizen gratis maken.

• Pensioengerechtigde leeftijd terug naar 65 jaar en deze mensen 4 jaar voordat ze met pensioen gaan hun opvolgers laten opleiden met behoud uitkering met daarbij een extra aanvullend loon van € 350-, euro per maand
• Gemeente personeel beter opleiden nu weet 73% niet waar ze mee bezig zijn en worden mensen dus van kastje naar de muur gestuurd.

• Drugs op scholen met name wiet, hard en streng bestraffen, zo ook het pesten van mede leerlingen!!

• Belasting verlaging voor een ieder die onder de € 50,000 bruto per jaar zit verlaag dit met 28%.

• Marktwerking in de zorg van de baan, geld mag zorg en gezondheid niet in de weg staan daar waar de grote heren verzekeraars hun zakken vullen zo ook aandeelhouders ervan. Er mogen hierin geen ziekenhuizen gesloten worden! Een ieder heeft recht op goede medische zorg, ziekenhuizen behoren binnen de 20 minuten aanrijtijd te zitten Ministerie van Volksgezondheid behoort hiervoor te zorgen ongeacht de kosten omdat een leven niet met geld te betalen is!

• Bindend referendum moet terug, volk heeft zeggenschap omdat een regering voor het volk werkt en volk niet voor de regering, zegt het volk JA DAN IS HET JA zeg volk NEE DAN IS HET NEE en dit moet bindend zijn.

• Vervroegd uit treden VUT-regeling zware beroepen moet terug, bouwvakker, metselaar, stratenmakers, staalindustrie mensen, transportwereld mensen kunnen niet tot hun zeven en zestigste jaar werken.

• Een onpartijdige media zowel in woord als beeld

• Horeca rokers verbod van tafel zo ook rokersruimte, maak hierin voor de niet roker aparte ruimte wat nu rokers ruimte is daar negentig procent van de horeca bezoekers rookt!

• Meer sociale woningen tegen billijke huren voor minima en midden inkomens wachtlijsten voor onze kinderen zijn te lang.

• Woonwagen cultuur van reizigers: dit zijn Sinti/Roma/zigeuner mensen moet in ere behouden worden, gemeentes discrimineren deze groep van bevolking nog steeds en perken hun vrije cultuur tegen alle wetten nog steeds in. Laat deze Cultuur in dit land voort bestaan geef deze mensen hun sta vak om er te wonen in de betreffende gemeente waar ze recht op hebben.

• Tradities die er sinds mensen heugenis zijn mag en kan niet verdwijnen in dit land ongeacht wat anti groepen ook schreeuwen.

• Nee tegen Marrakesh pact verdrag

We zoeken donateurs, om bussen te kunnen gaan inzetten die landelijk verspreid klaar zullen staan om de mensen naar de steden te vervoeren zodat we de groepen bijeen kunnen houden.

Wij roepen dus elke ondernemer, bedrijf of andere sponsoren/donateurs op om ons Nederland in Opstand Demonstratie Gele Hesjes landelijk te ondersteunen.

Voor die bedrijven, ondernemers, sponsoren/donateurs uit heel het land is het volgende rekeningnummer geopend in de hoop dat u “het volk” hierin ondersteunt, want het volk is ten slotte uw consument, uw werknemer, uw inkomsten, op weg naar een gezonder en sterker financieel Nederland.

Stort uw bijdrage op Bankrekeningnummer: NL23 RBRB 0930 6806 69 met als kenmerk: GEEL

Ik hoop dat u allen die op deze pagina zitten berichten lezen berichten aanvinken als vind ik leuk berichten delen dit bericht massaal gaan delen dit op de gele hesjes groepen pagina,s die er zijn maar ook naar familie vrienden en kennissen die op het sociaal media zitten.
Breng een ieder op de hoogte laat Nederland kleuren in gele hesjes en stop de waanzin van deze huidige regering!!

Mvg. Joop Lamers,
beheerder Nederland in Opstand Organisatie Comité Gele Hesjes, tevens voorzitter stichting boodschappenbank een stichting die op non-profit basis, mensen helpt en ondersteunt.

Doneer € -

Reacties gesloten.